Icoone Laser

Icoone® Laser

Superieure resultaten in weinig tijd

Met de Icoone Laser kan het hele lichaam behandeld worden, zelfs de meest delicate behandelgebieden zoals de oogleden, de binnenkant van de benen en armen, de hals en het decolleté.

Iedere behandeling wordt op maat gedaan, perfect afgestemd op jouw wensen en gericht op een optimaal resultaat. Het benodigde aantal behandelingen varieert per persoon en is afhankelijk van de huidconditie. Na de eerste behandeling ziet én voel je direct resultaat!

Verbeter je huidconditie met een bindweefselmassage van de Icoone Laser, de nieuwste generatie van mechanische bindweefselmassage.

De werking, effectiviteit en veiligheid van mechanische massage systemen is wereldwijd wetenschappelijk bewezen door talrijke studies en onderzoeken. Icoone Laser gaat een stap verder.

Indicaties:
Rimpels
Verslapte huid
Cellulite
Vetophopingen
Lymfoedeem
Lipoedeem
Brandwonden
Littekens
Spierpijn
Vermoeidheid

Medische toepassingen

De behandelingen met de Icoone Laser kunnen ook toegepast worden bij bepaalde medische doeleinden. De behandeling verhoogt namelijk de zuurstoftoevoer naar het bindweefsel en het stimuleert fibroblast en de bloedcirculatie zodat het de genezing van vasculaire- en lymfe aandoeningen, zoals oedeem en lymfoedeem bevordert. Daarnaast kunnen er mooie resultaten geboekt worden met de behandeling van littekens en brandwondenplekken.

Voordelen van bindweefselmassage met de Icoone Laser:

veilig en pijnloos
voor elk huidtype
100% natuurlijk

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.